Categorii

Oja Semipermanenta CANNI 011

Oja Semipermanenta CANNI 011

Detalii


14,90 lei cu TVA

Adaugă la dorințeOja semipermanenta manichiura cu unghii false CANNI  011Noile generatii de oje semipermanente , pe langa faptul ca sunt disponibile intr-o vasta gama de culori , se remarca printr-o mare durabilitate in timp , efectiv sunt asa de rezistente ca daca sunt aplicate corect ele se pastreaza pe unghie intacte de la o intretinere la urmatoarea intretinere.

Ca si in cazul gelurilor de unghii cu intarire la lumina uv , aplicarea ojelor , asa-zis  semipermanente , se face cu respectarea obligatorie a unor pasi simpli pentru o manichiura rezistenta :

- Pregatirea suprafetei de aplicare prin urmarea pasilor deja consacrati , inlaturarearea cuticulelor puternic pronuntate , matuirea , deshidratarea , degresarea , dezinfectarea unghiei naturale ;

- Aplicarea cu atentie a unui prim strat de gel sau orice forma comerciala de produs , Base Coat , Base Gel , Geluri de baza etc. Acest prim strat de gel trebuie sa fie de cea mai buna calitate , ori un gel de unghii deja  cunoscut de manichiurista ori un Base Coat- strat de baza dedicat marcii folosite .In cazul produselor Lila Rossa exista disponibile  pe langa un paletar impresionant de culori , geluri de baza pana la geluri de sigilare dedicate , cu degresare sau fara degresare chiar si geluri de finish mate. Primul strat se aplica perfect uniform si omogen si obligatoriu intr-un strat subtire. Se intaresc ( usuca) la lumina uv sau LED cca 2 minute.

- Constructia efectiva a unghiei false tine efectiv de particularitatea unghiei pe care se lucreaza si de decizia manichiuristei ;

- Particularizarea unei unghii false sau manichiuri in general tine de decizia clientei si de imaginatia si indemanarea manichiuristei. Indiferent de rezultatul obtinut, fiecare unghie , fiecare manichiura , vor fi unice , vor fi realizate prin munca si produse profesionale , fiecare unghie si fiecare clienta sunt unice.

- La sfarsitul constructiei unghiei false se sigileaza modelul  cu un gel de finish cunoscut peste stratul de oja semipermanenta sau un gel de finish dedicat.Scopul este de a proteja munca si manichiura realizata dar si de a rezista pana la urmatoarea  intretinere cand clienta se va reintoarce cu drag.

 

 

Cantitate conținut:               
7.3ml
Mod de uscare:               
  • raze cu LED
  • raze cu UV

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Produse noi